hoop keukengemak icons keuken
hoop keukengemak icons keuken

Hoop Keukengemak

Betalen en verzenden

Betaalmogelijkheden

Betalen kan via IDEAL of bankoverschrijving.
Bij bankoverschrijving factuurnummer of complete omschrijving bestelling specificeren waarna wij uw betaling zullen bevestigen. Indien omschrijving niet volledig of duidelijk is zullen wij uw bestelling niet kunnen verwerken.
Na ontvangst van uw betaling verzenden wij uw bestelling.

Bank

NL31RABO 0125445814
t.n.v. Hoop Keukengemak
 

Bezorgen of afhalen

Verzendwijze

We maken gebruik van meerdere vervoerders veelal POST.NL en MONDIAL RELAY.

Verzendkosten
Bij bestellingen onder € 50 worden verzendkosten in rekening gebracht, per bestelling € 6,95. Bij bestellingen van meer dan € 50,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.
Is uw bestelling echter zwaarder dan 30 kilogram, dan bedragen de verzendkosten € 25 (ongeacht of de bestelkosten meer of minder dan € 50 zijn). Deze kosten zijn van toepassing binnen Nederland. 

Wij leveren alleen in Nederland. Wanneer u een bestelling plaatst die naar een ander gebied verstuurd dient te worden en u heeft al betaald, dan wordt uw betaling geretourneerd.

Mocht u toch verzending naar het buitenland wensen, bel tijdens onze openingstijden voor overleg wat mogelijk is: T 024-6421257. Of stuur een email naar info@hoopkeukengemak.nl

Afhalen Hoop Keukengemak

Vanzelfsprekend kunt u uw producten ook afhalen in onze winkel in Wijchen. Dan vertellen we u mogelijk ook meer over het gebruik van een besteld product. Als u kiest voor afhalen dan betaalt u géén verzendkosten. Plaats uw bestelling, na betaling krijgt u per mail een betalingsbewijs. Met dit betaalbewijs en een geldig legitimatiebewijs kunt u de bestelling ophalen in de winkel.
Voor enkele producten verkiezen wij de optie afhalen en dan zal de keuze voor verzenden niet zichtbaar zijn.

Afhaaladres: let hierbij op de openingstijden.
Hoop Keukengemak
Spoorstraat 39A
6602 AW Wijchen

Parkeren auto

Auto parkeren kan op parkeerterrein Aambeeld achter onze kookwinkel. En dan pad inlopen van BeSecured, de specialist in huisbeveiliging. Links op de hoek ziet u al Hoop Keukengemak. De Spoorstraat is een autovrije winkelstraat in het centrum van Wijchen.

Levertijden

De leveringstijd bedraagt tussen de 2 en 5 dagen na ontvangst van uw betaling op genoemde rekeningnummer. De leveringstijden zijn niet bindend en gelden als indicatie. 

LET OP: I.vm. vakantie worden bestellingen in sept. 2023 pas na 22 sept. verzonden. 
Wij streven er vanzelfsprekend altijd naar om uw producten zo spoedig mogelijk naar u te kunnen verzenden. Indien een product onverwacht toch niet voorradig blijkt te zijn of indien uw order onverhoopt vertraging op zou leveren, dan informeren wij u hier per direct over. 

Volg ons