• Italie lovers zijn dol op ILLY. Met ILLY Iperespresso capsules zet je in een handomdraai een kopje vol Italiaans koffiegenot.
 • Eenvoud is je motto? Giet kokend water in een cafetiere of wat vaak meegaat onderweg: de Bialetti percolator. Tegenwoordig varianten voor gas & inductie.
  Dank voor je video Sian Wright: >>koffie zetten met een percolator
  Video uitleg >>
 • Tradionele drinkers kiezen het liefst nog voor het filtersysteem. Het Boretti koffiefilter apparaat heeft o.a. een permanent filter (geen papieren filters nodig).
  Bij het Graef koffiefilter apparaat valt de koffie in een RVS thermoskan.
 • Kies je voor gemak, kwaliteit & heerlijke koffie van versgemalen bonen, kies een Jura volautomaat. Hoop Keukengemak is geautoriseerd JURA Dealer en adviseert jou graag welk model aansluit bij jouw behoefte.
 • Ben je meer een avontuurlijke koffielover, dan experimenteer je graag met een barista piston-espressomachine. We hebben een instapmodel van Borett & Graef. Graef heeft basis- en exclusievere modellen baristamachines. 
 • Advies nodig? Neem dan even tijd om met Edward te kletsen. Hij zal met passie je van alles over koffie vertellen.


Lekkere koffiebonen, lekkere koffie
De kwaliteit van de koffie bepaalt natuurlijk in grote mate ook de smaak.
Edward Hoop hecht veel waarde aan smaak en intensiteit en heeft bij een Nederlandse koffiebrander onze eigen merk koffiebonen samengesteld. Deze koffiebrander hanteert de 'slowroast' methode. Hierdoor worden de smaken intenser en geniet je dus van echte heerlijke koffie. Zie verder de >> info over ons koffiebonen spaarsysteem.

Waar wij ook belang aan hechten is een eerlijke prijs voor de koffieboeren. Als wij zo genieten van de koffie, dan verdienen zij hiervoor waardering!

Thee geniet moment
Sinds een paar jaar drinken wij bijna geen thee meer uit zakjes. Daar zitten vaak kunstmatige smaak- en kleurtoevoegingen bij. In ons assortiment vind je thee van echte gedroogde theeblaadjes. Er zijn varianten in smaak door het toevoegen van gedroogd fruit & kruiden. Ontspan en maak van theedrinken een onbezorgd genietmomentje voor jezelf...