Kom langs voor advies voor elke beurs hebben we een aanbod. Op beurzen laten we ons informeren over de nieuwste materialen en innovaties.
En met onze gebruikstips beleef je jaren bak- en kookplezier met onze koekenpannen!

Hoop Keukengemak heeft zorgvuldig een assortiment duurzame antikleef koekenpannen geselecteerd. Gifvrij, PFAS-vrij, PFOA-vrij, energiezuinig met een extra verharde antikleeflaag die niet bladdert. We bakken zelf in de koekenpannen die we in onze kookwinkel verkopen.
Deze kwaliteits-koekenpannen, vergezeld met onze gebruikstips, verlengen het plezier van je aankoop zodat het onnodig is om binnen 1 of 2 jaar je koekenpan in de kliko weg te gooien. Geen onnodige verspilling van materialen en lekker duurzaam!

Wij hebben dus zelf de koekenpannen getest en voor jou een selectie gemaakt die het best presteren. In onze kookwinkel Hoop Keukengemak vind je daarom koekenpannen en ook grillpannen van o.a. AMT, Greenpan, Habonne, Le Creuset, TVS, Relance.

Een greep uit onze collectie in willekeurige volgorde:

Le Creuset Gietijzer of Les Forgees serie met gifvrije antikleeflaag
Het iconische merk Le Creuset is internationaal alom bekend van de gietijzeren 'cocottes', al geliefd bij onze oma's maar zeker ook favoriet van vele topchefs, hedendaagse foodies en ook van ons, één van onze favorieten thuis. Mooi design en topkwaliteit. Kies de oersterke gietijzeren koekenpannen of de stijlvolle Le Creuset Forgees antikleef koekenpannen van gesmeed aluminium. Beiden inductiegeschikt, ovenvast en hebben een vormvaste bodem. Bovendien is de anti-kleeflaag zeer gehard en ook vrij van pfoa, pfas etc. Zodat je geen last meer hebt van bladderende giftige resten in je eten... EN OOK GIFVRIJ ZONDER PFAS ETC. Recentelijk weer verbeterd met een 4x STERKERE ANTIKLEEFLAAG! Wij zijn Le Creuset fan en bevelen dit merk van harte aan. Kome snel langs voor ons hele assortiment. ​Een selectiel zie je in onze webshop >>

AMT koekenpannenb- Duitse degelijkheid

De zeer gebruiksvriendelijke en degelijke pannen van AMT zijn inmiddels wereldberoemd. Ooit speciaal ontworpen voor professionele koks zijn deze handige pannen nu ook beschikbaar voor enthousiaste amateurkoks. Met een gif/PFOA-vrije, sterke anti-aanbaklaag.
Klik hier >> voor promo video AMT World Best
Robuste degelijke Duitse serie pannen met 9mm dikke bodem in diverse maten.

Habonne
Nederlands No-nonsens merk. Betaalbare kwaliteit en herkenbaar ontwerp.

Foto: Jocelyn Hoop bij Habonne stand op de TradeMart Beurs Utrecht

Habonne Alumax Antikleeflaag serie
Greblon keramische antikleeflagen zonder PFOA.
Mooi design, voor alle hittebronnen en ovengeschikt.
Koekenpannen, woks, hapjespannen.

Habonne Triply RVS serie
Habonne 3-ply RVS woks zijn bij ons de meest verkocht woks! De 3-laagse wanden geven een perfecte warmtegeleiding & warmteopslag waardoor je energiezuinig kan koken.
Habonne KOOKPANNEN serie's KING, QUEEN & ROYAL zijn eveneens opgebouwd uit triply lagen en uitermate geschikt voor inductie koken.

Greenpan
Gezond Koken begint in de Keuken, dat is hun motto !
Keramische lagen op basis van zand zonder pfoa, pfas, lood, cadmium!

Terug van weggeweest. We waren niet gecharmeerd van de eerste generatie keramische pannen, bakten teveel aan. Maar nu zeer tevreden over onze Greenpan testpannen. Fijne pannenreeks met vernieuwde 5e generatie keramische laag, de beste tot nu toe. Geproduceerd voor levenslang bakplezier. Dit merk wordt al 10 jaar gerund door 2 Belgische vrienden met passie voor gezond koken. De pannen worden met de nieuwste technieken duurzaam en ‘groen’ geproduceerd. Magento technologie in de bodems voor topprestaties op inductie! Breed assortiment: koekenpan, grillpan, wok, kookpan, stoofpan, hapjespan etc!

Dit merk heeft meerdere series. In onze kookwinkel vind je de series met dikkere lagen en die dus een hele mooie warmtegeleiding in de pan laten zien. En dat zijn ook de series met diamant extra verharde lagen: COPENHAGEN, BARCELONA, PREMIUM etc.