Gezond eten wordt een feestje
Moeiteloos mixen blenden pureren
Smoothies, soepen, pannekoekbeslag worden zeer smeuïg en glad van structuur in deze blenders.
Gestampt ijs en snelle ijsdesserts zijn zo gemaakt. Bevroren vruchten en noten verwerken in je smoothie of dressing is een makkie!
HEALTHY HABITS
Wij starten onze dag goed met een shot pure aloevera sap en een ontbijt. Omdat we een aantal jaren bewuster zijn gaan eten en bewegen, hebben we ervaren dat een goede start voorkomt dat je in de loop van de ochtend snel 'trek' krijgt en ongezond gaat 'snacken'. Meestal maken we een paar keer per week 's ochtends een smoothie van wat we aan fruit en groente in huis hebben. Eenvoudig & lekker. Voor of na het sporten. Of als we een 'boost' kunnen gebruiken, vullen we de smoothie aan met eiwitpoeder, noten of superfoods. Net waar we zin in hebben. Of later op de dag een maaltijdsoep pureren, mmm.... Matig wel je suikerinname anders krijg je schommelingen in je insulinebalans... Dus de hele dag alleen fruit eten, zullen we niet snel adviseren … Zoek altijd een balans en verval niet in extremen.

Magimix Powerblender
is voorzien van een grote 1,8L mengkan van dik thermoglas. Dus na is crushen, kan je direct warme soep blenden zonder de kan met heet water voor te verwarmen!
Het meegeleverde instructieboek bevat diverse leuke recepten zodat je direct weet hoe aan de slag te gaan. De Blender heeft een krachtige 1300 watt motor! Van de lekkerste smoothies tot healthy muffinbeslag mixen, ijscrushen, soep blenden of zelf pindakaas maken... Alleen een krachtige blender doet dit voor jou moeiteloos !

Wartmann Highspeed blender
De naam zegt het al… door het hoge toerental is de Wartmann blender een ware krachtpatser. Vele blenderrecepten
zijn nu thuis met gemak te maken.
Uit te breiden met een vacuümpomp. Deze vertraagt het oxidatieproces van fruit. Smoothies blijven langer vers en behouden langere tijd de vitamines.