BAMIX STAAFMIXER - SWISS MADE - DUURZAAM
De relatief kleine Bamix is een multifunctionele, stille krachtpartner voor iedere kok. Hij werkt snel en stil, bijna vanzelf. Extra druk is niet nodig. Dat komt allemaal door de unieke motortechnologie.

Door die ongekende kracht, gekoppeld aan praktische accessoires, kan de Bamix vrijwel iedere keukenklus makkelijk aan. IJs crushen, groenten snijden, smoothies maken, wafelbeslag bereiden? Het kan allemaal, veilig, zonder lekken of spetteren.

Ook na gebruik blijft de Bamix prettig meewerken … het apparaat is in een handomdraai weer schoon. Daarna zet je de Bamix staafmixer in zijn houder, binnen handbereik voor de volgende klus. En in het zicht … omdat je trots bent op je mooie originele Bamix.
Nog steeds wordt iedere Bamix met veel zorg in Zwitserland geproduceerd. Bamix is na meer dan 60 jaar nog steeds een betrouwbaar merk waar je jarenlang op kunt rekenen. Levenslange garantie op de motor, tien jaar garantie op de accessoires. Reparatie is meestal mogelijk. Oudere onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. Hiermee heeft Bamix een lage ecologische voetprint: een Bamix gaat een leven lang mee.

RECEPTEN
Wat maak je zoal met deze All in One Keukenapparaat?
Bekijk eens de vele smakelijke recepten ter inspiratie op de website van BAMIX NEDERLAND

BAMIX NIEUWS
Tijdelijk zijn er geen workshops & demonstraties.
Voordeel sets info : COMBI BOXEN