Geef jij je lichaam wel de juiste brandstof? Is je lichaam in staat voedingstoffen goed op te nemen?
Darmgezondheid
Steeds meer studies tonen het belang van een goedwerkend maagdarm-syteem en de relatie tot ons afweermechanisme. Je kan je lichaam "ziek eten" of "gezond eten". Verkeerde voeding, stress, medicijnen, luchtvervuiling etc. doet vuil ophopen in je darmen. Het vuil dat al jaren in de darmen zich ophoopt kan dan op een gegeven moment opspelen en klachten veroorzaken. Wacht niet te lang en begin vandaag met een gezonde leefstijl. Jij kan het! Anderen die jou zijn voorgegaan, ervaren al soms binnen een halfjaar verbeteringen. Neem natuurlijk bij ernstige klachten contact op met je huisarts.

Cleanse
In het algemeen vraagt een nieuwe leefstijl een ander manier van denken en een andere manier van eten. Zoveel mogelijk koken met onbewerkte ingrediënten zonder rotzooi werkt reinigend en voorziet je lichaam van de juiste bouwstoffen. We hebben ervaring met een reinigingsprogramma waarbij je in 9 dagen een vliegende start maakt naar een fittere versie van jezelf. Het legt een basis en biedt je de kans om je normale gezondheid te stimuleren. Wij gebruiken géén medicijnen enkel wat supplementen om tekorten aan te vullen en onze dagelijkse verzorgingsproducten bevatten geen aluminiumzouten, geen fluor, geen microplastics etc. Voor Jocelyn heeft deze levenswijze en producten zoveel positieve impact op haar leven, dat het haar passie & missie is om te delen wat haar zo fijn geholpen heeft. Dus heb je vragen hierover, wil je van gedachten wisselen met Jocelyn, doe dat gerust (volg Jocelyn Hoop op instagram, facebook en zie zakelijke tips op linkedin).

Alvast 9 simpele tips:
 • Eet veel verse groente van diverse kleuren
 • Twee soorten fruit per dag
 • Beperk suiker inname
 • Drink voldoende water
 • Vervang vlees een keer door een vega maaltijd
 • Vul Vitamine D aan of loop buiten & eet vette vis
 • Neem vitamines & mineralen van goede kwaliteit
 • Beweeg
 • Slaap voldoende
 • Reduceer stress
 • Geniet & creëer ontspanningsmomenten
 • STOP met roken
Jouw investering loont
Wat in onze macht ligt om zo lang mogelijk vitaal te genieten van het leven, dat DOEN WE.
We investeren in puur & vers koken, high-end supplementen, sport & beweging maar investeren ook in mentale gezondheid. We genieten van onze kleinkinderen, lezen boeken, volgen cursussen, testen theorieën uit.
En dat betaalt zich nu uit: we slikken geen medicijnen & voelen ons vitaal, ondanks onze leeftijd!
Mindset - Healthy Habits
Transformatie gaat met vallen & opstaan, accepteer dat, en gun jezelf de tijd. Maar sta na het vallen weer op. Nieuwe gewoontes aanleren kost nou eenmaal tijd. Laat je niet afleiden door negatieve stemmen in je hoofd of vanuit je omgeving. Focus op je doelen en zet door... Jij bent alle zorg & aandacht waard!
Ondernemen met Passie
Wij zijn ondernemers en onze handel is onze levensonderhoud. En dan is het SUPERTOF om producten te verkopen met PASSIE.
Dat kan alleen omdat we ook zelf de producten gebruiken en daarover enthousiast zijn geworden. DAAROM zijn we overtuigd dat onze producten & diensten jou veel plezier en gemak gaan geven.
Duurzaam consumeren
Wij helpen je graag bij de lekkerste recepten met goed & duurzaam kookgerei, pannen, messen & apparaten!
Onze anti-kleeflaag koekenpannen & woks zijn gifvrij, zonder PFOA & zonder PFAS en als je onze ervaringstips volgt, gaan zij tientallen jaren mee, net als bij ons thuis. Dat geldt ook voor de elektrische apparaten in ons assortiment. Deze zijn duurzaam en stellen je niet teleur.
Weet je wat ook één van onze cadeau-toppers is?
EEN MOOIE USB OPLAADBARE AANSTEKER € 22,95! Nooit meer moeilijk doen met gas vullen en geen aanstekers meer weggooien. Handig bij de BBQ, open haard, gasfornuis, voor waxinelichtjes & kaarzen op sfeervolle avonden.