Kom langs voor advies voor elke beurs hebben we een aanbod.Op beurzen laten we ons informeren over de nieuwste materialen en innovaties.
En met onze gebruikstips beleef je jaren bak- en kookplezier met onze koekenpannen!

Hoop Keukengemak heeft zorgvuldig een assortiment duurzame antikleef koekenpannen geselecteerd. Gifvrij, PFAS-vrij, PFOA-vrij, energiezuinig met een extra verharde antikleeflaag die niet bladdert. We bakken zelf in de koekenpannen die we in onze kookwinkel verkopen.
Deze kwaliteits-koekenpannen, vergezeld met onze gebruikstips, verlengen het plezier van je aankoop zodat het onnodig is om binnen 1 of 2 jaar je koekenpan in de kliko weg te gooien. Geen onnodige verspilling van materialen en lekker duurzaam!

Wij hebben dus zelf de koekenpannen getest en voor jou een selectie gemaakt die het best presteren. In onze kookwinkel Hoop Keukengemak vind je daarom koekenpannen en ook grillpannen van o.a. AMT, Greenpan, Habonne, Le Creuset, TVS, Relance.

Een greep uit onze collectie:

AMT koekenpannen
De zeer gebruiksvriendelijke en degelijke pannen van AMT zijn inmiddels wereldberoemd. Ooit speciaal ontworpen voor professionele koks zijn deze handige pannen nu ook beschikbaar voor enthousiaste amateurkoks. Met een gif/PFOA-vrije, sterke anti-aanbaklaag.
Klik hier voor promo film AMT World Best
Habonne

Alumax koekenpannen, hapjespannen, woks vanaf € 39,95
TRI-PLY RVS Woks vanaf € 86,95
Nederlands No-nonsens merk. Betaalbare kwaliteit en herkenbaar ontwerp.
Van de wokken zijn de 3-ply RVS varianten het meest verkocht! Perfecte geleiding en energiezuinig koken. Door de 3-laagse wanden perfecte warmtegeleiding en warmteopslag waardoor je energiezuinig kan koken.
Ook de kookpannen serie's Habonne King, Queen & Habonne Royal zijn opgebouwd uit tri-ply lagen en uitermate geschikt voor inductie koken.
Habonne Soeppan 8L € 64,95
Habonne Soeppan 10L € 69,95

Greenpan

Terug van weggeweest. We waren niet gecharmeerd van de eerste generatie keramische pannen, bakten teveel aan. Maar nu zeer tevreden over onze Greenpan testplannen. Fijne pannenreeks met vernieuwde 5e generatie keramische laag, de beste tot nu toe. Geproduceerd voor levenslang bakplezier. Dit merk wordt al 10 jaar gerund door 2 Belgische vrienden met passie voor gezond koken. De pannen worden met de nieuwste technieken duurzaam en ‘groen’ geproduceerd. Magento technologie in de bodems voor topprestaties op inductie! Breed assortiment: koekenpan, grillpan, wok, kookpan, stoofpan, hapjespan etc!

Le Creuset Forgees Koekenpan / Wok
De mooie koekenpannen van Le Creuset Forgees zijn van gesmeed aluminium, inductiegeschikt, ovenvast, lekker licht en hebben een vormvaste bodem. Bovendien is de anti-kleeflaag gifvrij en zeer gehard. Zodat je geen last meer hebt van bladderende resten in je eten...