Een verhuizing naar een meer in het centrum gelegen locatie in de Spoorstraat 39A volgde in oktober 2014.

Met behulp van onze trouwe klanten en leveranciers mochten we uitgroeien naar de kookwinkel zoals we vandaag zijn: met duurzame gifvrije pannen, kwaliteitsmessen, high-end keukenapparaten en handige kitchentools die het koken veel leuker en gemakkelijker maken.
Mantelzorg
Helaas werden de festiviteiten overschaduwd door ziekte in de familiesfeer en....waren we vanaf juli tot januari 2018 beurtelings afwezig vanwege mantelzorg. Daarom lukte het ons niet in september de volle aandacht aan dit Jubileumfeest te geven. Dus hebben we besloten ons 10-jarig Jubileum feest te verlengen naar 2018 en elke maand Jubileum acties te lanceren. Dan hebben we gewoon elke maand feest en voordeeltjes voor jou!
Rouwperiode - foto's Jubileumacties
Na een lang ziekbed is uiteindelijk Edward’s moeder in januari overleden. Helaas is onverwachts ook de moeder van Jocelyn 6 april j.l. overleden en was zij 3 weken afwezig.
Dank voor het begrip en meeleven. De Winnaars van de Jubileum Acties Relance-Global en Le Creuset zijn inmiddels bekend, ​gefeliciteerd!

Opening in 2014 van Hoop Keukengemak, op nieuwe locatie Spoorstraat 39A in Wijchen, door 'Straatburgemeester' Jan van Heumen.